Arrangementer

Kommende arrangementer

Jagtmesterskab 2020, lørdag d. 28. marts 2020, kl. 9.30 i Hune Plantage.
Du kan læse mere om arrangementet og tilmelding her.

Tidligere arrangementer

Hundesvømning hos Vandhunden - Lørdag den 26. oktober 2019 kl. 9.00 - ca. 13.00
Nu får du muligheden for at se om din hund, hvalp såvel som voksen hund, er lige så stor en vandhund som træningskammeraterne. Lørdag den 26. oktober har Nordjysk Hundetræning arrangeret en introduktion til hundesvømning hos Vandhunden i Mou. Læs mere om svømmehallen på www.vandhunden.com.
Du kan læse mere om arrangementet her.
Iøvrigt er tilmeldingsfristen til hundesvømningsarrangement forlænget til d. 20/10 -2019.

10 års jubilæum - søndag d. 15. september 2019, kl. 14.00 - 17.00, Aalborg Hundecenter, Voerbjergvej 95, 9400 Nørresundby
Du kan læse mere om arrangementet herEn mere detaljeret plan for dagen kan du se her.

Jagtmesterskab 2018, lørdag d. 30. marts 2019, kl. 9.30 i Hune Plantage
Du kan læse mere om arrangementet og tilmelding her.

Hundesvømning - Lørdag den 30. marts
Nu får du muligheden for at se om din hund, hvalp såvel som voksen hund, er lige så stor en vandhund som træningskammeraterne. Lørdag den 30. martshar Nordjysk Hundetræning arrangeret en introduktion til hundesvømning hos Vandhunden i Mou. Læs mere om svømmehallen på nedenstående link: www.vandhunden.com.
Du kan læse mere om arrangementet her.

Lørdag d. 27. oktober 2018 kl. 12.00 i Hune Plantage - SPORMESTERSKAB 2018
Spormesterskabet er en lille ”prøve for sjov”. Sporene er blodspor (dråbeudlægning) og ca. 3 timer gamle. Da prøven er uofficiel, kan sporene afvige fra det officielle spor-/schweiss-reglement både m.h.t. længde, antallet af knæk, terrænskift o.s.v. Mere kan ikke afsløres før prøvens afvikling, men udgangspunktet er, at det skal være en god oplevelse for deltagerne :o) (Læs mere her ).

Søndag d. 30. september 2018 -
"AGILITY - INTRODUKTION og PRØV-SELV" -  kl. 11.00-12.00 
I samarbejde med Dansk Agility Forening indbyder vi hermed til "AGILITY - INTRODUKTION og PRØV-SELV" søndag d. 30. september. Læs mere om arrangement og tilmelding (Læs mere her ).

Hundesvømning hos Vandhunden - Lørdag den 21. april 2017 kl. 9.00 - ca. 13.00
Nu får du muligheden for at se om din hund, hvalp såvel som voksen hund, er lige så stor en vandhund som træningskammeraterne. Lørdag den 18. november har Nordjysk Hundetræning arrangeret en introduktion til hundesvømning hos Vandhunden i Mou. Læs mere om svømmehallen på www.vandhunden.com.
Du kan læse mere om arrangementet her.

Jagtmesterskab 2018, lørdag d. 7. april 2018, kl. 9.30 i Hune Plantage
Du kan læse mere om arrangementet og tilmelding her.

Hundesvømning hos Vandhunden - Lørdag den 18. november 2017 kl. 9.00 - ca. 13.00
Nu får du muligheden for at se om din hund, hvalp såvel som voksen hund, er lige så stor en vandhund som træningskammeraterne. Lørdag den 18. november har Nordjysk Hundetræning arrangeret en introduktion til hundesvømning hos Vandhunden i Mou. Læs mere om svømmehallen på nedenstående link:
www.vandhunden.com.
Du kan læse mere om arrangementet her.

SPORMESTERSKAB 2017 - lørdag d. 28. oktober 2017 kl. 12.00 i Hune Plantage
Spormesterskabet er en lille ”prøve for sjov”. Sporene er blodspor (dråbeudlægning) og ca. 3 timer gamle. Da prøven er uofficiel, kan sporene afvige fra det officielle spor-/schweiss-reglement både m.h.t. længde, antallet af knæk, terrænskift o.s.v. Mere kan ikke afsløres før prøvens afvikling, men udgangspunktet er, at det skal være en udfordrende og sjov opgave for deltagerne.

Du kan læse mere om arrangementet her.

OBS UDSAT - Hundens røgt og pleje - OBS UDSAT  
Selvom der er mange ting der er ens for alle hunde, så er de stadig forskellige, deres ører og øjne er forskellige, de lugter forskelligt og deres pels er forskellig. Kom og lær din hunds normalparametre at kende, lær at se hvornår der er noget galt eller hvornår der ikke er noget galt. Vi går hundens krop igennem fra snude til halespids.
Mere info kommer snarest

Jagtmesterskab 2017, lørdag d. 25. marts 2017, kl. 9.30 i Hune Plantage
Jagtmesterskabet er en lille ”prøve for sjov”, som består af 4 poster. Posterne indeholder opgaver relateret til de øvelser, vi har trænet på jagtholdene – altså forskellige apporteringsopgaver samt lydighed. På posterne bruges dummyer eller vildt (dette vælges selv af fører), og på nogle af posterne bruges skud. Mere kan ikke afsløres før prøvens afvikling.
Du kan læse mere om arrangementet her.

Gåtur i Drastrup Skov - lørdag den 5. november kl. 13.00.
Drastrup Skov er et ca. 300 ha stort skov- og naturområde, hvor der bl.a. er en dejlig hundeskov. Området ligger blot 10 km sydvest for Aalborg Centrum. Der er desuden en afmærket vandresti med mange muligheder for at få gode naturoplevelser. Vi går en tur rundt i hundeskoven ved Drastrup, der har en fin blanding af skovområde og åbent græsareal. Arealerne tilhører Aalborg Kommune og Naturstyrelsen – Skoven er forholdsvis ny og er plantet med det formål at sikre rent drikkevand og skabe nye rekreative tilbud med plads til friluftsliv og naturoplevelser for borgerne i Aalborgområdet.

Vi regner med en gåtur i hundeskoven på ca. 1 times tid.
Du kan læse mere om arrangementet her.

Søndag den 20. november, Hundesvømning, fra kl. 10
Mødested: Vandhunden, Kærsholmvej 31, Mou, 9280 Storvorde
Læs mere om arrangementet og tilmelding her.Lørdag den 29. oktober, SPORMESTERSKAB 2016 - lørdag d. 29. oktober 2016 kl. 12.00 i Hune Plantage

Sidste års spormesterskab var det første i foreningens historie og ret så vellykket. Vi håber på en lige så hyggelig og spændende dag i skoven igen i år med masser af deltagere og tilskuere.
Læs mere om arrangementet og tilmelding her.

Søndag d. 25. september 2016 - "AGILITY - INTRODUKTION og PRØV-SELV" -  kl. 12.00-13.00 eller 13.00-14.00
I samarbejde med Dansk Agility Forening indbyder vi hermed til "AGILITY - INTRODUKTION og PRØV-SELV" søndag d. 25. september. Læs mere om arrangement og tilmelding (Læs mere her ).

Lørdag den 10. september - Skovtur til Den Jyske Skovhave. Mødested: P-pladsen ved hundeskoven – Den Jyske Skovhave, beliggende på Møldrupvej 22, Skørping.
Læs mere om arrangementet her.

Sommerfest 2016 - Søndag den 5. juni 2016.
Sommerfesten er aflyst

Introduktion til Rally - Lørdag den 30. April 2016, Hold 1: Kl. 11.00 og Hold 2: Kl. 13.00 
Rally???? Ja, det har nu ikke noget med motorer og ræs at gøre, men er en hunde-aktivitet, som er blevet meget populær på det seneste. I invitationen kan du blive klogere på, hvad det er for noget, hvis du ikke har hørt om det før, og du kan selv prøve det med din hund d. 30. april.
 
HUSK! Tilmelding skal ske til Aktivitetsudvalget – alle praktiske oplysninger står i invitationen.(tilmeldingsfrist er d. 20/4)

Læs mere om arrangementet og tilmelding her.

3. april - Jagtmesterskab


Hundesvømning Søndag den 6. Marts 2016 kl. 10.00-13.00.
Mødested: Vandhunden, Kærsholmvej 31, Mou, 9280 Storvorde

Læs mere om arrangementet og tilmelding her.

Bingoaften tirsdag d. 24. november 2015, kl. 18.30 til ca. kl. 22.00,  Klubhuset, Træningspladsen
Vi prøver noget nyt og inviterer til en hyggelig bingoaften med sponsorgevinster. Du kan læse mere om arrangementet og tilmelding her. 

Spormesterskab, søndag d. 20. september 2015

Spormesterskabet er en lille ”prøve for sjov”. Sporene er blodspor (dråbeudlægning) og ca. 3 timer gamle. Da prøven er uofficiel, kan sporene afvige fra det officielle spor- /schweiss-reglement både m.h.t. længde, antallet af knæk, terrænskift o.s.v. Mere kan ikke afsløres før prøvens afvikling, men udgangspunktet er, at det skal være en udfordrende og sjov opgave for deltagerne :o)
Læs mere om arrangementet og tilmelding
her.

SOMMERFEST søndag d. 31. maj 2015 kl. 15.00-18.00

Traditionen tro mødes vi til vores hyggelige sommerfest, og vi har masser af gode traditioner og opgaver parat til deltagerne. Deltagerne er træningsholdene – primært fra foråret og forsommeren, som dyster mod hinanden i kampen om fine præmier og – ikke mindst – ÆREN.
Du kan læse mere om arrangementet og tilmelding her.


Jagtmesterskab 2015 - Søndag d. 22. marts 2015
Jagtmesterskabet er en lille ”prøve for sjov”, som består af 4 poster. Posterne indeholder opgaver relateret til de øvelser, vi har trænet på jagtholdene – altså forskellige apporteringsopgaver samt lydighed. På posterne bruges dummyer eller vildt (dette vælges selv af fører), og på nogle af posterne bruges skud.
Du kan læse mere om arrangementet her.


Førstehjælp til hunde - onsdag d. 25. februar 2015 kl. 19-21 -
Klubhuset – Voerbjergvej, Nr. Sundby
Ulykker og alvorlige sygdomme opstår ofte udenfor dyrlægens normale åbningstid. Og mange tænker sikkert tanken, hvad gør jeg hvis min egen eller en anden hunde kommer til skade.
En hurtig og korrekt indsats kan være med til at redde liv, forhindre yderligere uheld og bidrage til at lindre dyrets smerte. Mange gange har man akut brug for dyrlægehjælp, men hvad kan man som ejer gøre for at afhjælpe situationen. Hvordan kan man flytte en hund som er kommet til skade og der der nogle ting som man skal være opmærksom på i den forbindelse. Og kan man yde førstehjælp til en hund og hvordan gør man?
Disse og andre spørgsmål vil dyrlæge Mia Huus og veterinærsygeplejerske Line Thomsen fra Aalborg Dyrehospital gerne svare på, når de kommer og holder foredrag om førstehjælp i slutningen af februar.
Du kan læse mere om arrangementet og tilmelding her.

Generalforsamling 2015 - Tirsdag d. 10. februar 2015 kl. 19.

Du kan læse mere om arrangementet her.

Gåtur i Drastrup Skov - Søndag den 7. december kl. 11.00.

Drastrup Skov er et ca. 300 ha stort skov- og naturområde, hvor der bl.a. er en dejlig hundeskov. Området ligger blot 10 km sydvest for Aalborg Centrum. Der er desuden en afmærket vandresti med mange muligheder for at få gode naturoplevelser. Vi går en tur rundt i hundeskoven ved Drastrup, der har en fin blanding af skovområde og åbent græsareal. Arealerne tilhører Aalborg Kommune og Naturstyrelsen – Skoven er forholdsvis ny og er plantet med det formål at sikre rent drikkevand og skabe nye rekreative tilbud med plads til friluftsliv og naturoplevelser for borgerne i Aalborgområdet.

Vi regner med en gåtur i hundeskoven på ca. 1 times tid.
Du kan læse mere om arrangementet her.

Hundesvømning hos Midtjysk Hundecenter - Lørdag den 25. oktober kl. 10.30-13.00
Vi gentager succesen og tager i hundesvømmehallen!
Så nu får du muligheden for at se om din hund, hvalp såvel som voksen hund, er lige så stor en vandhund som træningskammeraterne. Lørdag d. 25. oktober har Nordjysk Hundetræning arrangeret en introduktion til hundesvømning hos Midtjysk Hundecenter i Møldrup. Læs mere om centret på nedenstående link:
http://www.midtjysk-hundecenter.dk/hundesvommebadet

Bemærk: husk håndklæder og regntøj. Du kan læse mere om arrangementet her.AGILITY - INTRODUKTION og PRØV-SELV -  Søndag den 21. september kl. 12.00 - 14.00
I samarbejde med Dansk Agility Forening indbyder vi hermed til "AGILITY - INTRODUKTION og PRØV-SELV" søndag d. 21. september. Læs mere om arrangement og tilmelding (Læs mere her ).

Sommerafslutning -  Søndag den 15. juni kl. 15.00 - 18.00
Traditionen tro afslutter vi forårssæsonen med vores hyggelige sommerafslutning, og vi har masser af gode traditioner og opgaver parat til deltagerne.

Du kan læse mere om arrangementet her.

Hundesvømning hos Midtjysk Hundecenter - Søndag den 25. maj kl. 11.00-13.00

Vi gentager succesen og tager i hundesvømmehallen!
Så nu får du muligheden for at se om din hund, hvalp såvel som voksen hund, er lige så stor en vandhund som træningskammeraterne. Søndag den 25. maj har Nordjysk Hundetræning arrangeret en introduktion til hundesvømning hos Midtjysk Hundecenter i Møldrup. Læs mere om centret på nedenstående link:
http://www.midtjysk-hundecenter.dk/hundesvommebadet

Bemærk: husk håndklæder og regntøj. Du kan læse mere om arrangementet her.

AFLYST -  Tur igennem Trekantskoven ved Hals med naturvejleder fra Aalborg Kommune -  Onsdag den 9. april
AFLYST Du kan læse mere om arrangementet her

Jagtmesterskab 2014 - søndag d. 30. marts 2014 kl. 9.30 i Hune Plantage .

Alle er velkomne - læs mere here her

Gåtur i Lundby Krat - Lørdag den 8. marts kl. 14.00.
Du kan læse mere om arrangementet her

Gåtur i Østerå-dalen - Søndag den 8. december kl. 13.00.

Du kan læse mere om arrangementet her

Dyrlægeaften - Onsdag d. 2. oktober 2013 kl. 19.00 – Dyrehospitalet City Syd
Du kan læse mere om arrangementet her

Sommerafslutning - Søndag d. 9. juni 2013 kl. 15.00-18.00 i Klubhuset – Voerbjergvej, Nr. Sundby.
Du kan læse mere om arrangementet her

Foredrag om "Kropssprog og lederskab" - Tirsdag d. 9. april 2013 kl. 19.00-21.30 i Klubhuset – Voerbjergvej, Nr. Sundby.

De fleste hundeejere har hørt om begrebet lederskab og at man skal være en god leder for sin hund. Men hvad hvad betyder det egentligt – på opfordring fra aktivitetsudvalget kommer instruktør Sandy Clemmensen og holder foredrag om emnet.
Du kan læse mere om arrangementet og tilmelding her


Foredrag om "Kiropraktik på hunde" - Onsdag d. 30. januar 2013, kl. 19 - Klubhuset på Voerbjergvej
Aktivitetsudvalget lægger sig i selen fra årets start og tilbyder hermed et spændende foredrag om kiropraktik på hunde.
Skynd dig at tilmelde dig, hvis du er interesseret. Antallet af pladser er begrænset, så....... hellere i dag end i morgen
Du kan læse mere om arrangementet her

"Et godt hundeliv" - mandag d. 12. november
Nordjysk Hundetræning har lavet aftale med Marianne Becker Olsen om at afholde foredrag denne dag hvor fokus er det gode hundeliv
Nærmere info følger.

Hune hundefestival - Weekenden d. 13-14. oktober
Nordjysk Hundetræning har en stand på Hune Hundefestival. Se mere om arrangementet på festivalens officielle hjemmeside:
http://blokhus-hune-hundefestival.dk

Hundesvømning hos Midtjysk Hundecenter - Lørdag d. 29. september kl. 11.00-13.00, Midtjysk Hundecenter – Dalvej 14, 9632 Møldrup
Vi gentager succesen og tager i hundesvømmehallen!
Så nu får du muligheden for at se om din hund, hvalp såvel som voksen hund, er lige så stor en vandhund som træningskammeraterne. Lørdag den 29. september har Nordjysk Hundetræning arrangeret en introduktion til hundesvømning hos Midtjysk Hundecenter i Møldrup. Læs mere om centret på nedenstående link:
http://www.midtjysk-hundecenter.dk/hundesvommebadet

Bemærk: husk håndklæder og regntøj

Du kan læse mere om arrangementet her

Sommerafslutning - Søndag d. 3. juni 2012 kl. 15.00 - 18.00, Træningspladsen, Voerbjergvej 95, 9400 Nørresundby
Traditionen tro afslutter vi forårssæsonen med vores hyggelige sommerafslutning. Denne gang bliver 4. gang arrangementet afholdes, og vi har masser af gode traditioner og opgaver parat til deltagerne.

Du kan også læse mere om arrangementet her

Du kan læse resultatet fra dagen her

Foredrag om Hundemassage for både familie- og jagthunden - Mandag den 26 marts 2012 kl. 19.00-21.00, Klubhuset, Voerbjergvej 95, 9400 Nørresundby
I samarbejde med Hundevelvære v/Pernille Nyhuus har aktivitetsudvalget arrangeret dette foredrag. Emnet for foredraget er hundemassage for familiehunden, jagthunden og hvalpen/unghunden, hvor de stressdæmpende muligheder er i fokus. Pernille Nyhuus vil også demonstrere forskellige teknikker på sin egen hund, således det bliver nemt at overføre øvelserne, når man kommer hjem.

Du kan også læse mere om arrangementet og tilmelding her

Jagtmesterskab 2012 - søndag d. 18. marts 2011 kl. 9.30 i Hune Plantage
Jagtmesterskabet er en lille ”prøve for sjov”, som består af 4 poster. Posterne indeholder opgaver relateret til de øvelser, vi har trænet på ”Jagt begynder” og ”Jagt øvet” – altså forskellige apporteringsopgaver samt lydighed. På nogle af posterne bruges skud. Mere kan ikke afsløres før prøvens afvikling.

På hver post vil en særdeles ”streng” dommer bedømme opgavens udførelse og tildele point derefter. Ved prøvens afslutning afsløres vinderne af prøven – og ikke mindst findes vinderen af vandrepokalen skænket af Henning Madsen (pokalen kan dog kun vindes af hunde, der afprøves på vildt).

Du kan også læse mere om arrangementet og tilmelding her

Du kan læse resultatet fra dagen her


Tema-aften om stress hos hunde - Torsdag d. 8. marts 2012, kl. 19.00- ca. 22.00 i Klubhuset, Voerbjergvej 95, 9400 Nørresundby
Vi gentager en tidligere succes og afholder igen en tema-aften, hvor vi skal snakke om stress hos hunde. Hunde påvirkes ligesom vi mennesker dagligt af forskellige stress-faktorer. Det kan være svært at se signalerne, hvis man ikke kender dem, men det er nyttig viden for hunde-ejere at kunne afkode og håndtere hundens stress-signaler, så det ikke udvikler sig til adfærdsproblemer og fysiske lidelser.

Sandy Clemmensen fortæller om signalerne og symptomerne på stress og giver samtidig tips til god fører-adfærd – deltagerne supplerer forhåbentlig med masser af spørgsmål og kommentarer.

Pris er 20 kr. for medlemmer og 40 kr. for ikke-medlemmer og tilmelding kan ske til aktivitetsudvalget på: aktiv[at]nordjyskhundetraening.dk senest d. 3. marts (ved brug af emailadresse skal [at] erstattes med @)
Betaling skal ske forud på netbank Reg. nr.: 9280 Kontonr.: 4572854421.
Skriv "Stress" i beskedfeltet. Medlemmer har fortrinsret, i tilfælde af overbookning får du besked. Der er max. 25 pladser.


DYRLÆGEAFTEN - Onsdag d. 25. januar 2012 kl. 19.00 på Dyrehospitalet City Syd, Vandmanden 10D
Nordjysk Hundetræning har endnu engang fornøjelsen at kunne tilbyde en spændende og lærerig aften hos Dyrehospitalet City Syd. Dyrlæge Morten Johannessen vil bl.a. fortælle om: Hundens sundhed og sygdomme og vejledning i hvornår man bør søge dyrlæge. Anbefalede vaccinationer og regler for dyrepas/chipning. Gode råd om vintervejr. Salt/is på poter, hvornår er hundejakker på sin plads? Hvad gør man, hvis hunden kommer til skade langt hjemmefra? Hvordan får man den hen til bil/dyrlæge, hvis man ikke kan bære den? Hvordan forebygger man lopper/bekæmper dem?

Foredrag om hundesprog og indlæring - Onsdag den 2. november kl. 19.00-21.00, Fælleshuset Tingvejen 151, Vodskov
I samarbejde med Nordjysk Hundecenter har aktivitetsudvalget arrangeret dette foredrag – kun for Nordjysk Hundetræning.

Emnerne for foredraget er dels HUNDESPROG – kom og lær at forstå din hund bedre! En hund hører ikke, hvad du siger, den ser, hvad du gør! Dels INDLÆRING – Hvordan lærer din hund bedst? Kom og hør om indlæringsteori og -principper, timing, kliktræning o.a., som kan hjælpe dig til at træne mere effektivt!

Foredragsholder er Marianne Becker Olsen, der har en 2-årig uddannelse til adfærdsklikinstruktør med overbygning til adfærdsspecialist.
Hun har gennemgået en række kurser med bl.a. etolog Kerstin Malm i aggression/relation, Irene Jarnved i bl.a. lederskab og ”farlige racer” samt hundepsykolog Anders Hallgren i bl.a. lederskab, stress hos hunde og ”farlige hunde”. Yderligere information om Marianne kan findes på Nordjyskhundecenters hjemmeside på www.hundecenternord.dk

Efter foredraget er Nordjysk Hundetræning vært med kaffe og kage.

Deltagelse ved foredraget koster 50,- kr for medlemmer (medlemsskab gælder hele husstanden) og 75,- kr for ikke-medlemmer. Tilmelding kan ske til aktivitetsudvalget på aktiv@nordjyskhundetraening.dk senest den 20. oktober 2011 med oplysning om antal personer og mobilnr. Betaling skal ske forud – kontant til instruktør eller via netbank på reg.nr.: 9280 kontonr.: 4572854421. Medlemmer har fortrinsret, i tilfælde af overbookning får du besked.

Du kan også læse mere om arrangementet og tilmelding her

Hundekampagne i Aalborg Kommune Strandparken Hundeskov, Mandag d. 3. oktober kl. 1 8.30-20.00
I samarbejde med Aalborg Kommune, Park & Natur har aktivitetsudvalget arrangeret denne hundeskovstur – kun for NordjyskHundetræning.

Læs mere om arrangementet og tilmelding her

Sommerafslutning for alle hold søndag d. 19. juni kl. 15.00 – 18.00!
Nærmere info følger

Foredrag om kiropraktik på hund v/kiropraktor dyrlæge Camilla Gregersen
Torsdag d. 7. april 2011 kl. 18.30 – ca. 21.00 i klubhuset på træningspladsen, Voerbjergvej 95, 9400 Nørresundby.
Læs mere om foredraget og tilmelding her

Tema-aften/work-shop om avl & opdræt
Torsdag d. 24. marts 2011 kl. 18.30 – ca. 21.00 i klubhuset, træningspladsen, Voerbjergvej 95, 9400 Nørresundby.

På baggrund af forespørgsler afholder vi nu en tema-aften/workshop, hvor vi vil bevæge os rundt om emnet i det omfang, det er os muligt på så kort tid.

Sundhed, avlslinier, avlsrestriktioner, afstamning, kombinationer og meget mere er omfattende emner, som vi denne aften kun når at berøre overfladisk, men der gives konkrete hjemmeside-adresser og vejledning til, hvordan man efterfølgende selv kan undersøge det nærmere derhjemme.

Aftenens program styres af Sandy Clemmensen og Tina Krüger, som starter med et kort oplæg, hvorefter vi går over til work-shop-delen. Som deltager er det en fordel at medbringe egen bærbar computer + trådløs internet-forbindelse, men det er ikke en nødvendighed - en del af tingene gennemgås på fælles-tavlen, og det er desuden muligt at kigge over skulderen på de andre. Medbring også stambog, hvis du har én!

Vi håber, at folk med overvejelser om parring / opdræt, bliver lidt klogere på, OM og HVORDAN deres hvalpekuld skal realiseres. Også folk, som blot er nysgerrige efter at vide mere om, hvordan en stambog læses, om deres hund er sundt og fornuftigt avlet, om deres hund er egnet til avl osv. er meget velkomne.

Undervejs serveres der kaffe og kage – øl/vand kan købes.

Jagtmesterskab 2011 - søndag d. 20. marts 2011 kl. 9.00 i Hune Plantage

Jagtmesterskabet er en lille ”prøve for sjov”, som består af 4 poster. Posterne indeholder opgaver relateret til de øvelser, vi har trænet på ”Jagt begynder” og ”Jagt øvet” – altså forskellige apporteringsopgaver samt lydighed. På nogle af posterne bruges skud. Mere kan ikke afsløres før prøvens afvikling :o)

På hver post vil en særdeles ”streng” dommer bedømme opgavens udførelse og tildele point derefter :o) Ved prøvens afslutning afsløres vinderne af prøven – og ikke mindst findes vinderen af vandrepokalen skænket af Henning Madsen (pokalen kan dog kun vindes af hunde, der afprøves på vildt).

Dommere, som venligt har stillet sig til rådighed er:
Henrik Madsen, Holger Davidsen, Jan Kristiansen og Jesper Thomsen.

Kriterier for deltagelse:
Kun medlemmer er NHT kan deltage. Det er ingen betingelse, at man har deltaget i træningen.

Ved tilmelding til prøven skal du oplyse følgende:

· Apporteringsemner – ønsker du vildt eller dummy (der bruges skind- og vingedummyer)?
· Niveau – ønsker du at deltage på begynder- eller øvet-niveau?

Dyrlægeaften
Tirsdag d. 1. marts 2011 kl. 19.00 på Dyrehospitalet City Syd, Vandmanden 10D, V. dyrlæge Thomas Overgaard Larsen

Nordjysk Hundetræning har endnu engang fornøjelsen at kunne tilbyde en spændende og lærerig aften med dyrlæge Thomas O. Larsen, hvor han vil fortælle om hundens sundhed og sygdomme. Thomas har arbejdet som dyrlæge siden 1991 – har flere specialer (bl.a. øjenlysning af hunde) og er i dag medejer af Dyrehospitalet.

Nogle kender måske Thomas fra Dyrehospitalet Hobrovej, hvor han har været i en årrække. I efteråret flyttede dyrehospitalet i nye og større lokaler og ændrede samtidig navn til Dyrehospitalet City Syd. Efter Thomas’ oplæg er der rundvisning i de flotte lokaler. Der bliver selvfølgelig lejlighed til at stille spørgsmål om stort og småt i løbet af aftenen.

Tilmelding skal ske på forhånd og senest d. 22. februar 2011 til Tina Krüger, mail: tina-flemming[at]vip.cybercity.dk, tlf. 96 96 50 77. (ved brug af emailadresse skal [at] erstattes med @)
Der er max. 18 pladser (hunde kan ikke medbringes).

PRIS:
Medlemmer: 20 kr. pr. person
Ikke-medlemmer: 40 kr. pr. person
(betales ved indgangen)

Se også beskrivelse af arrangementet her

Tema-aften om stress hos hunde - Torsdag d. 20. januar 2011, kl. 18.30-21.00 i klubhuset på træningspladsen

Pris er 20 kr. for medlemmer og 40 kr. for ikke-medlemmer og tilmelding kan ske til Tina på: tina-flemming[at]vip.cybercity.dk senest d. 16. januar (ved brug af emailadresse skal [at] erstattes med @)

Vi gentager en tidligere succes og afholder igen en tema-aften, hvor vi skal snakke om stress hos hunde. Hunde påvirkes ligesom vi mennesker dagligt af forskellige stress-faktorer. Det kan være svært at se signalerne, hvis man ikke kender dem, men det er nyttig viden for hunde-ejere at kunne afkode og håndtere hundens stress-signaler, så det ikke udvikler sig til adfærdsproblemer og fysiske lidelser.

Tina Krüger fortæller om signalerne og symptomerne på stress og giver samtidig tips til god fører-adfærd – deltagerne supplerer forhåbentlig med masser af spørgsmål og kommentarer. Undervejs serveres der kaffe, te og kage. Øl og vand kan købes.

Vesterhavsmarcn - søndag d. 11. juli kl. 10.00 – Blokhus

Nu hvor sommeren er over os og den almindelige træning ligger stille, trænger mennesker og dyr måske stadigvæk til at komme lidt ud for at nyde sol og strand. Søndag den 11. juli er der Vesterhavsmarch på Danmarks smukkeste strand. Og i Nordjysk Hundetræning tænkte vi, at det kunne hyggeligt, hvis vi kunne samle en flok og gå turen langs stranden med vores veltrænede hunde. På selve marchdagen kan der købes startkort, mellem kl. 9.00 og 11.00 ved startstederne i Blokhus - Kettrup - Løkken. Det koster 40,- kr. for voksne og 10,- kr. for børn at deltage – overskuddet går til Sct. Georg Gilderne i Aalborg, der samler ind til deres Katastrofekasse som støtte humanitære formål i ind- og udland. Jeg forestiller mig at vi mødes i Blokhus kl. 10.00 – hvor de der ønsker det, har købt deres startkort. Læs mere om Vesterhavsmarchen på http://vesterhavsmarch.dk/

Sommerafslutning for alle hold - Tirsdag d. 15. juni kl. 18.30 – 21.00 på træningspladsen i Voerbjerg

Dorthe Hyttel har forfattet et referat fra sommerafslutningen 2010, som kan læses her

Du kan nu se billeder fra sommerafslutning. Se dem her (åbner i et nyt vindue)
Læs mere om arrangementet og se billeder fra sidste års arrangement her

Klikker-kursus v/Sandy Clemmensen - Lørdag d. 17. april kl. 10.00 – 14.00 på træningspladsen i Voerbjerg

Få gode råd til, hvordan du bruger en klikker. En klikker er en lille, men meget effektiv plastikdims, som frembringer et ”klik” ved tryk på knappen. Klikkeren kan bruges til træning af mange slags dyr, men i dette regi rettes fokus naturligvis mod træningen af hunde.

Brugen af klikker er ikke svær at lære, og du har nu mulighed for at komme godt i gang med klikkeren. Dagen indeholder både teori og praksis, så deltagerne må meget gerne medbringe hund til afprøvning og træning. Det er dog også muligt at deltage uden hund, hvis man ønsker det.

Vi holder en kort frokostpause, så husk madpakke. Øl og vand kan købes til favorable priser – kaffe og te er på kanden til fri afbenyttelse.

Hundesvømning i X-svømmecenter, Rærup v/Vodskov - Lørdag d. 24. april 2010, kl. 10.00, og i alt ca. 2 timer frem.

Vi gentager succesen og tager i hundesvømmehallen! (se artikel og stemningsbilleder fra turen i september 2009 her)

Svømmeture i kontrollerede omgivelser er fortrinligt til f.eks. konditionstræning, genoptræning efter skade eller motion som led i et slankeprogram. Bassinets rolige vand er også en formidabel ramme for hunde, der skal introduceres til vand og lære at svømme, eller hunde som er bange for vand.

Hunde, der ikke har prøvet det før, introduceres til bassinet og svømmeturene – bl.a. motiveret af bolde. ”Garvede” hunde vil elske at forsøge at fange bolden. Hunde i alle aldre er velkomne. Der bliver rigeligt tid i bassinet for alle hunde. Vi lover, at de er godt trætte og brugte bagefter :o)

Læs mere om X-Svømmecenter: www.x-svoemmecenter.dk

Tema-aften om stress - Torsdag d. 19. november 2009, kl. 18.30-21.00

-
Hvorfor vil min hund ikke spise godbidder, når vi er til træning???
-
Hvorfor graver min hund i jorden, når vi er til træning???
- Hvorfor har min hund nogle gange skæl hele vejen ned ad ryggen???
- Hvorfor kan jeg ikke få kontakt med min hund???

Det handler måske om stress.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du forebygger og tackler stress hos din hund, så kom til tema-aften

Torsdag d. 19. november 2009 kl. 18.30-21.00 på Vejgaard Bibliotek

Tema-aftenen er åben for alle – dog har vores medlemmer fortrinsret.

Læs mere om tilmelding her.

Dyrlægeaften v/dyrlæge Thomas Overgaard Larsen - Torsdag d. 1. oktober 2009

Torsdag d. 1. oktober 2009 var vi bag kulisserne på Dyrehospitalet Hobrovej. Dyrlæge Thomas O. Larsen startede aftenen med et oplæg om hundens sundhed og sygdomme. Oplægget var flot fulgt af en Power-point præsentation, som klart og overskueligt ledsagede de mange input.

Du kan læse referat fra aftenen her.

Hundesvømning - Lørdag d. 12. september 2009,

Se artikel og stemningsbilleder fra turen i september 2009 her

Nu har du muligheden for at se om din retriever, hvalp såvel som voksen hund, er lige så stor en vandhund som træningskammeraterne. Lørdag den 12. september har Nordjysk Hundetræning arrangeret en introduktion til hundesvømning hos X-svømmecenter i Rærup.
Her vil bl.a. være en gennemgang af fordelene ved at benytte svømning til genoptræning, konditionstræning eller som led i et slankeprogram for hunden.

Hundesvømning er sjov motion, og retrieverne elsker det. Så kom og vær’ med - din hund vil elske det.

Du kan evt. læse med om stedet på følgende link:
www.x-svoemmecenter.dk


Sommerafslutning - 24.06.09
Så lakkede forårs/forsommersæsonen mod enden og trænerne fra alle hold havde taget initiativ til en hyggeaften med familien og hunden på Voerbjergvej efter sæsonens prøvelser.

Solen skinnede fra en skyfri himmel på en dag, hvor der var mødt 20 retrievere med familie op – dejligt at se så mange samlet. Da alle var vel ankommet på p-pladsen blev der hilst, klappet – gøet lidt og så gik alle i samlet flok mod arealet ovenfor klubhuset for at få instrukser om de poster som trænerne havde lavet i dagens anledning.

Du kan læse artikel og se billeder fra dagen her.